Pirmā lietotne Latvijā, kas piedāvā risinājumu darbinieku labumu sistēmas efektīvai un ērtai pārvaldībai, iesaistes un motivācijas veicināšanai, kā arī uzņēmuma izdevumu samazināšanai.

Šobrīd jaunā lietotne sadarbības partneriem piedāvā norēķinus jau vairāk nekā 40 vietās Rīgā, arvien paplašinot sadarbības partneru un norēķinu iespēju loku.

Likums nosaka, ka darba devējs var apmaksāt darbiniekam ēšanas izmaksas, nepārsniedzot 480 EUR gadā (vidēji 40 EUR mēnesī). Par šīm izmaksām uzņēmumam nav jāmaksā personāla nodokļi – sociālais nodoklis un iedzīvotāju ienākuma nodoklis (likuma “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” 8. panta 15. daļa). Izmanto šo iespēju pie jebkura no mūsu sadarbības partneriem jau tagad!

Uzzini vairāk par Labumiem un uzņēmuma pieteikšanu šeit.

Ieguvumi darbiniekiem

Mobilly labumu sistēmu iespējams pielāgot uzņēmuma vajadzībām, taču visbiežāk labumi tiek piešķirti sekojošos formātos: transporta izmaksas, pusdienu apmaksa, noteiktu preču vai pakalpojumu iegāde, medicīnas un sporta pakalpojumi, dāvanas, pasākumi, u.c.

Papildus ienākumi

Vienojies ar uzņēmuma vadību par papildus labumiem un saņem lielisku risinājumu papildus ienākumiem, tos ieguldot pēc saviem ieskatiem.

Ērta labumu pārvaldība

Seko sev piešķirtajiem labumiem, norēķinies pie aplikācijā norādītajiem pakalpojumu sniedzējiem, pārskati rēķinu vēsturi.

Ātri norēķini

Atver aplikāciju un veic norēķinu - tieši tik vienkārši! Mēs parūpēsimies par nepieciešamajām atskaitēm grāmatvedībai.

Ieguvumi uzņēmumiem

Izmanto iespēju celt esošo darbinieku motivāciju, veicini produktivitāti un piesaisti jaunus darbiniekus. Piešķirot labumus saviem darbiniekiem, saņemsi būtisku darba spēka izdevumu ietaupījumu - līdz pat 40%. Mobilly parūpēsies, lai Tavs uzņēmums saņemtu nepieciešamās atskaites grāmatvedībai, slēgs līgumus un norēķināsies ar uzņēmuma izvēlētajiem tirgotājiem.

Darbinieku labsajūtas veicināšana

Spēcīgs līdzeklis esošo darbinieku motivācijas celšanai, noturēšanai un produktivitātes veicināšanai.

Pozitīva uzņēmuma tēla veidošana

Papildus motivators jaunu darbinieku piesaistei, iespēja veidot labāku darba devēja tēlu.

Nodokļu izmaksu ekonomija

Lietotne ļauj uzņēmumiem ietaupīt līdz pat 36 000 EUR uz 100 darbiniekiem gadā.

Par Mobilly labumiem

Kur lietotnē atrodama labumu sadaļa?

Ja darba devējs ir pievienojis Tevi labumu sistēmai, sev pieejamos labumus atradīsi, atverot sava uzņēmuma labumu sadaļu lietotnes izvēlnē “Citi”.

Kādēļ neredzu šādu iespēju savā lietotnē?

Ja Mobilly lietotnē, sadaļā “Citi” neredzi sava uzņēmuma labumu izvēlni, tad pārliecinies vai lieto jaunāko lietotnes versiju un vai Tavam uzņēmumam ir noslēgts līgums ar Mobilly par labumu pārvaldības sistēmas lietošanu.

Ja Tavam uzņēmumam ir noslēgts līgums, bet izvēlni savā lietotnē neredzi, atjauno lietotni uz jaunāko versiju, to lejupielādējot šeit, vai zvani mūsu klientu servisam uz 1859.

Kā strādā labumu sistēma?

Uzņēmums piešķir darbiniekiem labumus, piešķirtā summa redzama Mobilly labumu lietotnē. Mobilly slēdz līgumus un norēķinās ar uzņēmuma izvēlētajiem tirgotājiem.

Darba devējs lietotājus, maciņu saturu un labumu grupas pārvalda ērtā administrācijas panelī un automātiski saņem nepieciešamās atskaites grāmatvedībai. Darbinieks izvēlas tirgotāju un norēķinās ar lietotni.

Kādi ir uzņēmuma ieguvumi, izmantojot šo sistēmu?

Darba devēji, izmantojot likumā “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” noteikto, vienam darbiniekam gada laikā drīkst apmaksāt ēdināšanas izdevumus līdz pat 480 EUR apmērā (vidēji 40 EUR mēnesī). Par šīm izmaksām uzņēmumam nav jāmaksā darba spēka nodokļi ‒ sociālais nodoklis un iedzīvotāju ienākuma nodoklis. Tādējādi gan darbinieki, gan uzņēmumi līdzās ērtākai pakalpojuma izmantošanai iegūst arī papildu finansiālu labumu. Darba devēju ietaupījums, apmaksājot ēdināšanas izdevumus, iespējams līdz pat 45% gadā, salīdzinot ar tāda paša apjoma piemaksu pie darba algas.


Lai saņemtu nodokļu atvieglojumus un izmantotu labumu sistēmu, nepieciešams noslēgt darba koplīgumu, ko darbinieku arodu organizācija vai darbinieku pilnvaroti pārstāvji, ja šādas organizācijas nav, slēdz ar darba devēju par darba, tā samaksas un sociālās aizsardzības nosacījumiem. Ja šāds līgums nav noslēgts, mēs nodrošinām rīku, kas ļauj to noslēgt elektroniski.

Kādi labumi šobrīd pieejami?

Jaunā lietotne piedāvā norēķinus jau vairāk nekā 580 tirdzniecības vietās pie 118 dažādiem uzņēmumiem, arvien paplašinot sadarbības partneru un norēķinu iespēju loku.

Mobilly app icon

Ērtāk lietotnē!

Lejupielādē lietotni